Вие сте тук: Начало Видео

Видео

Изграждат нова сцена и нов вход на Античния театър в Пловдив

Областният управител инж. Иван Тотев остана доволен от свършеното до момента по реконструкцията на Античния театър, за която бяха спечелени близо 200 хил. лева по програма "Красива България".

Още

Иван Тотев: На 23-ти октомври ГЕРБ ще бъде първа сила в Пловдив

На 23-ти октомври ПП ГЕРБ ще бъде първа политическа сила в Пловдив. Градът ни има огромен потенциал и ресурс във всяко едно отношение, но той не е използван. През следващите четири години ГЕРБ ще смени посоката на развитие на Пловдив и ще прекрати този застой. Това заяви на пресконференция в неделя областният координатор на партията и член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ инж. Иван Тотев. Той допълни, че ГЕРБ се подготвя много сериозно за предстоящите избори и за следващия мандат.

Още

ГЕРБ първи за участие в местните избори

Започна регистрацията на партиите и коалициите в Общинската избирателна комисия за участие в местните избори през октомври. ГЕРБ се вписаха първи. Повече от 24 -часово дежурство са изкарали младежите от ГЕРБ, за да пазят ред за регистрация. Областният управител на Пловдив Иван Тотев похвали ентусиазма на младите и бе категоричен, че ГЕРБ ще бъде №1 в Пловдив и след 23 октомври.

Още

Тотев и арх. Николов в конкуренция със Славчо за кметското място

В Пловдив все още няма "предизборна треска". Подкрепата за Славчо Атанасов пада, за Иван Тотев расте. Арх. Илко Николов от Синята коалиция им диша във врата. Данните от поредното социологическо проучване днес представи директорът на изследователската асоциация "Неохрон" Николай Близнаков.

Още