Вие сте тук: Начало Видео

Видео

Иван Тотев е кандидатът за кмет на ГЕРБ за Пловдив

Иван Тотев е номинацията на ГЕРБ за кмет на Пловдив. Това обяви пред журналисти лидерът на партията и министър-председател Бойко Борисов. Самият Тотев заяви, че това е голяма чест и отговорност за него. Той каза че се чувства подготвен, тъй като отлично познава проблемите на Пловдив. Иван Тотев обяви че ще се бори за победа от първия тур на изборите. Изпълнителната комисия на ГЕРБ след заседание във вторник избра Иван Тотев за кандидат-кмет между още две предложения – на настоящия кмет на район Западен Здравко Димитров и на район Централен Райна Петрова.

Още

Над 2 млн. лв. за спортните бази в града

2 050 000 хил. лв. отпусна правителството за развитието на спортната база в Пловдив. Средствата ще отидат за модернизирането на стадионите и Гребната база. На днешното заседание на Министерския съвет присъстваха областният управител Иван Тотев и официалните представители на "Локомотив-Пловдив" Атанас Узунов и на "Ботев" Марин Бакалов.

Още

Малки футболисти мерят сили за купата на Иван Тотев

"Децата - бъдещето на България" е мотото да детският футболен турнир за купата на областния управител Иван Тотев и ГЕРБ-Старейшини. В надпреварата участиват отбори от набор 1999 и 2000 година.

Още

Влизаме в Античния театър както преди 2000 години

Наесен зрителите ще влизат в Античния театър така, както са го правили техните предшественици преди 2000 години. Започва изпълнение по проекта "Красива България".

Още