Вие сте тук: Начало Видео

Видео

Тотев: Малко рано започва активната кандидат-кметска кампания

"В Пловдив малко рано започва активната и същинска предизборна кампания за кмет" - това констатира областният управител инж. Иван Тотев след настояването на журналисти да коментира изявлението на Славчо Атанасов, който снощи заяви, че не вижда опонент в борбата си за втори кметски мандат, тъй като в Пловдив дори кучетата и котките го познават. Тотев: Малко рано започва активната кандидат-кметска кампания.

Още

Нов уебсайт популяризира Античния стадион на Пловдив

Идеята на този сайт е да популяризира на няколко езика Римския стадион, като след това стане една част от множество подобни уебсайтове, които ще рекламират различни културни и исторически паметници в Пловдив, обяви областният управител инж. Иван Тотев. Той допълни, че в проекта за възстановяване на Малката Базилика, който се реализира в момента, също е предвиден уеб базиран сайт. Идеята е всички те да бъдат включени в един по-общ портал, който да се свърже и с портала на Фонда за развитие на Летище „Пловдив”, каза още инж. Иван Тотев.

Още

Министър Свилен Нейков на среща със спортни клубове в Пловдив

13.07. 2011 г. Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков и областният управител инж. Иван Тотев се срещнаха днес следобед с представители на спортните клубове в Пловдив.

Още

Античният театър - пример за нехайството на общината?

05.07.2011 Областният управител Иван Тотев и заместник-министърът на културата Тодор Чобанов дадоха начало на реконструкцията на Античния театър. С проекта си по програмата "Красива България" областната администрацияа спечели близо 200 хил. лв. за амфитеатъра.

Още