Вие сте тук: Начало Въпроси Въпрос от Борислав Пейков

Въпрос от Борислав Пейков

Здравейте, г-н Тотев! Имам въпрос, който много сериозно ме интересува, с оглед на това за кой ще гласувам, като не прикривам, че Вие сте моят фаворит засега. Но отговорът на въпроса е много важен: След като станете кмет, ще позволите ли на софийския боклук да пътува ежедневно към пловдивското сметище в с. Цалапица? И ще има ли лост на опониране на премиера (и софийския кмет), всички еднопартийни? Поздрави!

 

Здравейте,

Първо искам да благодаря за въпроса. Тези теми засягат голяма част от гражданите на Пловдив и се радвам, че чрез вашия въпрос мнението ми ще достигне до още по широк кръг от хора.

Темата “Софийски боклук” считам, че е приключила с изключение на средствата определени като компенсация на община Пловдив, чийто график на получаване ще съблюдавам от близо. През следващия мандат пред мен все по сериозно ще седи въпросът с рекултивацията на депото в с. Цалапица и възможностите за пренасочване на 100% от битовите отпадъци на гр. Пловдив в завода в с. Шишманци.

Относно втората част на въпроса ви, ще ви насоча към два зададени ми вече въпроса, които засягат темите за отношенията Пловдив - София и Премиер – Кмет. Надявам се в тях да намерите отговорите, които ви интересуват.

Въпрос от Перът Георгиев

Въпрос от Ангел Георгиев

Поздрави

Иван Тотев