Вие сте тук: Начало Медии Пешеходен тур на Цачева в Пловдив

Пешеходен тур на Цачева в Пловдив

Председателят на Народното събрание направи обиколка на Главната след тържествения молебен за 126-годишнината от Съединението.

Председателят на Народното събрание направи обиколка на Главната след тържествения молебен за 126-годишнината от Съединението. Пешеходният тур на Цачева тръгна от паметника на Захари Стоянов в Градската градина. Из центъра я водеше кандидатът за кмет от ГЕРБ Иван Тотев. Двамата поздравяваха почти всеки срещнат за празника на града.

Цачева прегръща детеСлед поднасянето на цветя пред паметника на Райчо Николов Цачева предгърна момиченце на име Емили. Малката госпожица обаче се разплака от прегръдката на височайшия гост. Я виж кой е тук- чичко Иван Тотев и най-важната госпожа в държавата, дето бие звънчето от парламента, разясниха на Емили нейните родители. Цачева загради и друго хлапе на Главната- малкия Марти. Много си хубав, слънчице, да радваш мама и татко, щипна малчугана по бузката председателят на Народното събрание. На 10-месечния Марти обаче не му беше весело, тъй като бе напълнил памперса. На финал на обиколката Цачева и Тотев седнаха на кафе на стъргалото.

Източник:
Под тепето: http://podtepeto.com/article.php?id=6251

Галерия тук.

Още за посещението на Цецка Цачева в Пловдив:

Председателят на парламента Цецка Цачева и областният управител Иван Тотев – гости на празника в град Съединение.

Цецка Цачева и Иван Тотев почетоха в Пловдив 126-тата годишнина от Съединението на България