Вие сте тук: Начало Въпроси Въпрос от Йордан Петков от Пловдив

Въпрос от Йордан Петков от Пловдив

Уважаеми, г-н Тотев, Коматевско шосе - предвиждате ли то да бъде разширено и асфалтирано? Защото е нетърпимо вече.Този път стана доста натоварен, а и като мине някои тежък камион или рейс се тресе къщата ми. Да не говорим за тротоарите, които ги няма, вместо тях има сгур и като завали няма минаване. Благодаря предварително за отговора ви, какъвто и да е тои.

 

Здравейте, господин Петков,

Въпросите, касаещи Коматевско шосе и проблемите в квартал „Коматево”, са едни от най-многобройните. Категорично ще положа усилия за подобряване състоянието на пътя и ще работя в посока решаването на поставените проблеми.  На този етап не съм в състояние да Ви отговоря конкретно на въпроса дали може да се асфалтира Коматевско шосе в следващия мандат, но Ви уверявам ще бъде възложено проектиране на разширението, което ще бъде заложено с асфалтов път.

С уважение,

Иван Тотев

Comments (1)

Анонимен посетител Oct 11, 2011 04:25 PM
аз също съм от Коматево. Живея в квартала и работя на Коматевско шосе. Уверявам Ви, г-н Тотев, че шума и трафика е просто непоносим. Коматево е един от кварталите, който е пренебрегван от всички кметове и не само от последните години. В квартала липсва и съвременен магазин. Липсва и обслужване - касата на EVN се намира в пощата и е с работно време до 16,30. за да си платя ел.енергията трябва да изляза от работа. Дребни на вид неща, които обаче не са изобщо маловажни. Бенкомат - 1 в квартала. Сещат се за нас само по време на избори. Училището ни е изписано с разни бои отвън, учила съм в това училище и ми е болно за това как изглежда отвън.