Вие сте тук: Начало Въпроси Въпрос от Петър Рангелов, Пловдив

Въпрос от Петър Рангелов, Пловдив

Г-н Тотев, Въпреки, че сред другите кандидати за кмет на Пловдив имам добър познат и колега, ще гласувам за Вас, защото вотът ми няма да отиде „на вятъра“. Омръзна ми разни нагласачи и подлизурки да се мотаят в управата и НИЩО. Ама НИЩО, та НИЩО!!! Моят въпрос е следният – ул. „Гладстон“ - „тапа“; „Руски“ - „Гладстон“; „Руски“ - „Шести септември“ - „тапа“; Сточна гара - „тапа“ и т.н. и т.н „Тапа“ до „тапа“. Пълен хаос и ужас... Вашето решение. И досега обещаваха. А Вашето обещание, решение и гаранция? Багодаря.

 

Уважаеми господин Рангелов,

Благодаря Ви краткия политически анализ, който правите в рамките на две изричения и който е изключително верен. Той кореспондира и с мнението, което аз споделям, че гаранция за доброто управление може да поеме само една голяма партия със сериозно представителство в Общинския съвет, със сериозни ангажименти и сериозна подкрепа от всички институции и правителството.

По отношение на поредицата от „тапи”, визирани във въпроса Ви, това е само една част от транспортните проблеми на Пловдив. В Програмата за управление имаме раздел „Транспорт”, в който набелязваме основните цели за развитието на транспорта и решаването на проблемите. Мога да Ви уверя, че за нас е много важно приемането и изпълнението на Генералния план за организация на движението в Пловдив. Ето и част от мерките, които се предвиждат и които ще бъдат предприети след обстоен анализ. Нашите експерти още от сега обмислят кръгово движение на Сточна гара, въвеждането на еднопосочно движение по част от улица „Гладстон” – от ул. „Преслав” до бул. „Руски”, както и други мерки, които да облекчат трафика в Пловдив. По-важното, което трябва да се знае обаче е, че проблемът с трафика е функция и на лошия обществен транспорт в града – нередовните автобуси, липсата на автобуси във вечерните часове.

С уважение,

Иван Тотев