Вие сте тук: Начало Въпроси Въпрос от Илия Зюмбилев, Пловдив

Въпрос от Илия Зюмбилев, Пловдив

Здравейте, г-н Тотев, имам два въпроса към вас. Първият е за Коматевско шосе - предвиждате ли то да бъде разширено и асфалтирано? Вторият ми въпрос е за ОУП на гр.Пловдив - в зоната, в която се намира моят имот, е предвидена за жилищна зона (Юг-2), но наскоро разбрах от АГКК-Пловдив,  че цялият район се води земеделска територия и че служители от община Пловдив не са подали необходимите документи за прилагането на новият ОУП?

 

Уважаеми г-н Зюмбилев,

Благодаря за въпроса. Втората част от негое по-скоро информативна и тя би ме шокирала, ако е вярна. Сам разбирате, че в момента не мога да кажа дали е така и дали служителите не са подали необходимите документи за прилагането на Общия устройствен план. Уверявам Ви, че всички въпроси, които получавам, се съхраняват и след изборите ще бъдат прегледани основно и ще има следващ прочит на засегнатите в тях теми.

По отношение на Коматевско шосе – това не е първият въпрос, свързан с него. На мен наистина ми се иска да Ви кажа, че пътят ще бъде разширен и асфалтиран, но сам разбирате, че на този етап нямам никаква представа за финансовото състояние на община Пловдив. Това, което в момента мога да се ангажирам е, че такова разширение може да бъде обсъдено и проектирано. От там натакък ще бъдат търсени допълнителни средства за построяването на разширения път, който е важен за много хора.

С уважение,

Иван Тотев

Comments (1)

Анонимен посетител May 23, 2012 11:32 AM
Г-н Тотев, какво стана с преразглеждането на въпроса за Зона Юг-2, което обещахте в отговора си на въпроса преди изборите?