Вие сте тук: Начало Въпроси Въпрос от Светлана Чолакова, Пловдив

Въпрос от Светлана Чолакова, Пловдив

Здравейте, господин Тотев! Искам да Ви попитам, какво ще направите за професионалното развитие на младите хора в гр. Пловдив? Аз съм на 27 години, омъжена съм с едно дете, владея перфектно немски език, магистър съм по специалност Дипломация и международни отношения и от една година не мога да си намеря работа. Благодаря Ви! Пожелавам Ви успех на предстоящите избори!

 

Здравейте, Светлана,

Изключително ми е неприятно, когато получавам подобни въпроси, защото от биографията, която накратко ми представяте, вие би трябвало с лекота да си намерите място във всяка една администрация или фирма. Проблемът на Пловдив е, че през този мандат в администрацията се говореше предварително всеки един конкурс за кой е направен. Много рядко случайни хора можеше да се надяват на някаква реализация там. Що се касае за частния сектор, през този четиригодишен мандат в Пловдив не бе привлечен голям инвеститор.

Това, което мога да ви уверя е, че си поставяме амбициозни цели за следващите 4-ри години, сред които максимална мобилизация за привличането на инвестиции. В общинската администрация ще бъде създадено звено „Развитие”, което да се занимава само с това да популяризира нашия град като място за правене на бизнес.

ГЕРБ изключително много разчита на младите хора и за нас новото лице на управлението на Пловдив трябва да бъде подкрепено от много млади хора, които ще участват в тази промяна. Надявам се да бъдете част от промяната на Пловдив.

 

Поздрави,

Иван Тотев