Вие сте тук: Начало Въпроси Въпрос от Алекс Петров

Въпрос от Алекс Петров

Защо да гласувам за Вас? Предишните Ви предшественици само обещаваха и нищо не направиха, бяха кукли на конци на пловдивски бизнесмени, представителни лица на корумпирани система за завземане на ПЛОВДИВ. Аз съм млад човек и смятам, че младостта не е недостатък! Надявам се и на вас да Ви помогне!

Алекс, здравейте! Младостта не само, че не е недостатък, но е и предимство в много отношения. През този мандат ГЕРБ показахме, че е различна партия и че за нас управлението не е самоцел. Когато разбрахме, че настоящият кмет на Пловдив не споделя ценностите и вижданията на ГЕРБ за развитието на града, излязохме от това управление, за да не изневеряваме на принципите си. За много политици и партии е точно обратното – те са готови да бъдат дори „кукли на конци”, само и само да са на власт.

През последните осем месеца ние изработвахме Програмата за управление на Пловдив и имаме ясна визия за нещата, които трябва да се случат в града. Целите, които си поставяме, са изключително високи, а не на последно място можем да споменем и добрата работа с различните държавни институции, с които ГЕРБ може да гарантира, че нещата в Пловдив ще започнат да се случват.

Категорично вярвам в максимата, че изборът, който правим, определя качеството на живота, който живеем.