Вие сте тук: Начало Новини В Пловдив регистрираха листата на ГЕРБ-СДС , 40 % са новите лица

В Пловдив регистрираха листата на ГЕРБ-СДС , 40 % са новите лица

„Над 40% от хората в листата на ГЕРБ са нови лица”. Това заяви областният координатор на партията в Пловдив и член на Изпълнителната комисия инж. Иван Тотев при регистрацията на листата на коалиция ГЕРБ-СДС с кандидати за народни представители от 16-ти МИР за изборите на 11-ти юли.  

Водач в Пловдив-град отново ще е лидерът на партията Бойко Борисов, следван от инж. Иван Тотев и юриста Радомир Чолаков.

„Искам да кажа на всички симпатизанти на ГЕРБ, ако си имат самоуважението, пак да гласуват за ГЕРБ. И ако са се ядосали от несправедливите обвинения, всеки да доведе по  още един глас“, заяви Радомир Чолаков.

Избираемото четвърто място е отредено за членът на НИС на МГЕРБ Пенчо Малинов, който е на 34 години, икономист, в момента готви докторантура.

На пето място е екологът и университетски преподавател доц. Стефан Шилев, следван от  двама районни кметове – Костадин Димитров и Иван Стоянов.

„Аз съм учредител на партията, минал съм през всичките нива и ще радвам, ако дам своя дан за успеха на партията“, каза Костадин Димитров, а Иван Стоянов допълни: „Аз съм дълго време в ГЕРБ  и наш морален дълг е да подкрепим листата с това, което правим по районите“, каза Иван Стоянов.

Трима лекари заемат осмо, девето и десето място в листата с кандидати. Това са зам.-директорът на РЗИ д-р Аргир Аргиров, управителят на ДКЦ д-р Валерия Славова и д-р Илко Семерджиев от СДС.

„Нашето семейство е дясната ЕНП и това е  причината категорично да застана тук и наистина да направим политика в подкрепа на нашия цивилизационен избор, който е Европа“, каза той.

„Благодаря на Вежди Рашидов и Спас Гърневски, които дадоха всичко от себе си в предишната кампания“, заяви инж. Иван Тотев.

Ето и цялата листа с кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ за 16-ти МИР Пловдив-град за 46-то народно събрание:

Бойко Методиев Борисов
Иван Борисов Тотев
Радомир Петров Чолаков
Пенчо Малинов Малинов
Стефан Иванов Шилев
Костадин Димитров Димитров
Иван Василев Стоянов
Аргир Василев Аргиров
Валерия Тодорова Славова
Илко Семерджиев
Гошо Димитров Къчков
Анета Руменова Вълева
Кольо Бориславов Пашов
Димитър Атанасов Караилиев
Катерина Борисова Додова
Росица Карамфилова Георгиева
Деян Вихров Захов
Петър Георгиев Троянов
Елена Атанасова Искилиева
Владислав Георгиев Попиванов
Красимир Симеонов Тодоров
Спас Георгиев Гърневски