Вие сте тук: Начало Новини В деня на възрастните хора Иван Тотев откри клуб в „Захарна фабрика”

В деня на възрастните хора Иван Тотев откри клуб в „Захарна фабрика”

В Международния ден на възрастните хора областният управител и кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев присъства на откриването на клуб на пенсионера в квартал „Захарна фабрика”.
В деня на възрастните хора Иван Тотев откри клуб в „Захарна фабрика”

Иван Тотев и Гошо Къчков, клуб в "Захарна фабрика"

В Международния ден на възрастните хора областният управител и кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев присъства на откриването на клуб на пенсионера в квартал „Захарна фабрика”. Помещението на улица „Петрохан” дълги години е било клуб за хората от третата възраст, после е сменяло пвредназначението си, а от известно време е пустеело. По инициатива на структурата на ПП ГЕРБ в район „Северен” сградата е възстановена и превърната в място, където хората от квартала да се срещат и прекарват свободното си време.

Благодаря на структурата в район „Северен” за инициативата и за това, че превърнаха това  помещение в клуб за хората от третата възраст. В момента сме в кампания, на 23-ти октомври изборите ще отминат. За това е важно да бъдем преди всичко хора и да съхраним човешките отношения помежду си. Бъдете живи и здрави, ползвайте с удоволствие това място. Честит празник, заяви Иван Тотев.

Възстановихме помещението, оборудвахме го, закупихме шахове и табли за игра, карти и други игри и материали за приятно изкарване на времето, заяви Гошо Къчков от структурата на ПП ГЕРБ в район „Северен” и кандидат за общински съветник в листата на ПП ГЕРБ. На откриването присъстваха народният представител Стефан Дедев и много жители от квартала.