Вие сте тук: Начало Новини Структурата на ГЕРБ в пловдивския район „Северен” направи отчет за изминалата година

Структурата на ГЕРБ в пловдивския район „Северен” направи отчет за изминалата година

С добри резултати през изминалата година се поздрави структурата на ПП ГЕРБ в пловдивския район „Северен”. На  събитието областният координатор на партията в Пловдив-град Иван Тотев подчерта, че с усърдната си работа членовете на организацията имат важен принос за резултата от местните избори – кмет на общината, шестима районни кметове от ГЕРБ и най-голямата група в Общинския съвет.

Своите пожелания за нови  успехи отправиха кметът на Пловдив Здравко Димитров и кметът на район „Северен” Стоян Алексиев.

Ръководителят на структурата и заместник-председател на Общинския съвет Стефан Дедев, подчерта, че районната организация е в добра кондиция и е готова да се справи с новите предизвикателства, които стоят пред нея през следващата година. От името на всички той благодари за подкрепата и пожела здраве и светли празници на всички членове на партията в района.

На събитието присъстваха народният представител и член на ИК на ГЕРБ Менда Стоянова, инж. Атанас Ташков, кметове на райони, заместник-кметове и общински съветници.