Вие сте тук: Начало Новини Росен Плевнелиев и Маргарита Попова пристигат в Пловдив

Росен Плевнелиев и Маргарита Попова пристигат в Пловдив

На 12.10.2011 г. /сряда / председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов заедно с кандидатите за президент и вицепрезидент Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят мобилния предизборен щаб на ГЕРБ в Пловдив.

На 12.10.2011 г. /сряда / председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Пловдив. В 18:50 Цветанов заедно с кандидатите за президент и вицепрезидент Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят мобилния предизборен щаб на ГЕРБ до Централна поща.

Те ще бъдат посрещнати от кандидата за кмет на Пловдив от ГЕРБ Иван Тотев.

В 19:30 часа председателят на предизборния щаб ще представи Росен Плевнелиев и Маргарита Попова на предизборен концерт на партията в града. На сцената ще излязат още кандидатът за кмет на Пловдив Иван Тотев и общинските съветници от листата на ПП ГЕРБ.

За доброто настроение на публиката ще се погрижат Графа, Веселин Маринов, ансамбъл ,,Българе‘‘, актьорите Димитър Рачков, Иван Радоев, Руслан Мъйнов и техни колеги любимци на българската публика. Концертът ще се проведе на Античния театър.