Вие сте тук: Начало Новини Реклама на Пловдив по телевизиите

Реклама на Пловдив по телевизиите

800 хил. лв. общината очаква по програма „Красива България”. С тях ще продължи работата по Античния театър, ще се благоустрояват домът за възрастни хора „Св. Врач” и детският дом „Олга Скобелева”.

Тъй като срокът за кандидатстване е в средата на февруари, предложенията ще бъдат внесени като извънредни точки в дневния ред на утрешната сесия на Общинския съвет, съобщи кметът на Пловдив инж. Иван Тотев. Общата стойност на проектите е около 1,6 млн. лв., като половината от тях ще бъдат поети от бюджета.

В партньорство с Асеновград и община „Родопи” Пловдив ще кандидатства с проект за туристически продукт на стойност 500 хил. лв. по мярка 3-2 на оперативна програма „Регионално развитие”.

Ще подготвим видеоклипове, с които по националните телевизии ще рекламираме Пловдив със забележителностите му като туристическа дестинация, обясни инж. Тотев. Според него градът трябва да стане по-популярен в самата България, тъй като има големи резерви във вътрешния туризъм, които засега не се използват ефективно.