Вие сте тук: Начало Новини Ръководството на ФИСА с благодарности към кмета Иван Тотев и заместник-кмета Георги Титюков за Световното по гребане

Ръководството на ФИСА с благодарности към кмета Иван Тотев и заместник-кмета Георги Титюков за Световното по гребане

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и заместник-кметът по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков получиха благодарствено писмо от Съвета на Световната федерация по гребане за огромната подкрепа във връзка с успешното домакинство на града на Световното първенство по гребане 2018 г.

„Гребната база на Пловдив е едно от водещите съоръжения в света за провеждане на първенства по гребане. Трябва да споменем и отдаденият Организационен комитет, който допринесе за представянето на изключителната история и традиции на българското гребане, което само ще спечели от добавянето на втори канал“, пише в писмото, подписано от президента на ФИСА Жан-Кристоф Ролан и изпълнителния директор Мат Смит.

„Благодарение на неуморната работа от Ваша страна и целия Организационен комитет ние имахме възможност да се насладим на великолепни състезания по време на Световното първенство миналата седмица“, се казва още в текста.

През следващата 2019-та година Пловдив ще бъде домакин на първия кръг от Световната купа по гребане.