Вие сте тук: Начало Новини Прерязаха лентата на новоизграденото крило на детска ясла "Веселушка"

Прерязаха лентата на новоизграденото крило на детска ясла "Веселушка"

Областният координатор на ГЕРБ и кмет на Пловдив два мандата /2011-2019 г./ инж. Иван Тотев присъства на откриването на новото крило на детска ясла "Веселушка" в район "Източен". То е предназначено за две нови групи в квартал, в който  недостигът на места е един от най-големите в града. Двуетажната сграда е свързана със старото крило чрез топла връзка. Инвестицията е за над 450 000 лева, като предстои да бъдат изградени нови кътове за игра, да се направи вертикална планировка и озеленяване.

Модерната пристройка отговаря на всички съвременни стандарти.

Още като районен кмет на „Източен“ през 2008-2009 г. коментирахме с директора Лиляна Паскова, че  тук има нужда от разширение на сградата и допълнителен прием на деца, припомни Иван Тотев. Проектът  е изготвен през 2013 г., а първата копка бе направена през 2018 година.

Водосвет за здраве и успехи отслужи отец Ангел. Лентата прерязаха Здравко Димитров и Иван Тотев, кметът на район "Източен" Иван Стоянов, предшествениците му Николай Чунчуков и Петър Петров. На церемонията присъстваха общински съветници и районни кметове от ГЕРБ.