Вие сте тук: Начало Новини Представители на ГЕРБ в Пловдив участваха в тържествата за 3-ти март

Представители на ГЕРБ в Пловдив участваха в тържествата за 3-ти март

С тържествен молебен в катедралния храм „Света Богородица” започнаха тържествата в Пловдив, посветени на 143-та годишнина от Освобождението и Национален празник на България – 3-ти март.  На молебена, отслужен от епископ Арсений, присъстваха областният координатор на ПП ГЕРБ в Пловдив-град и втори в листата инж. Иван Тотев,  кандидатите за народни представители Радомир Чолаков, Александър Държиков, Надя Танева, Пламен Панов, Христина Кашилка, Емил Русинов, Петър Троянов и много официални лица.

По-късно стотици пловдивчани изкачиха Хълма на Освободителите, където се преклониха пред паметта на всички знайни и незнайни герои, отдали живота си за свободата на Родината. Венци и цветя бяха положени от името на евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ и от областната партийна структура.

„На днешния празник десетки пловдивчани развяха българския трибагреник за чест и прослава на страната ни и за загиналите за нашата свобода, защото както е казал Иван Вазов България заслужава да се потрудим за нея”, сподели областният координатор на ГЕРБ в Пловдив-град инж. Иван Тотев.