Вие сте тук: Начало Новини ОП „Дезинфекционна станция” с нов специализиран автомобил

ОП „Дезинфекционна станция” с нов специализиран автомобил

Община Пловдив купува още нова техника догодина със средства, реализирани от добро управление

С чисто нов автомобил „Тойота” за 34 900 лв. се сдоби ОП „Дезинфекционна станция”.  Колата е с голяма товаримост и с нея лесно може да бъде транспортирана доставената през пролетта многофункционална машина за масови обработки на зелените площи срещу комари, кърлежи и бълхи, съобщи директорът на общинското предприятие Деспина Гърова. Тя благодари на кмета на Пловдив инж. Иван Тотев, че след тригодишни молби по времето на предишния мандат, само няколко месеца след встъпването си в длъжност като кмет той е сбъднал мечтата на колектива за съвременна техника.

В бюджета за следващата година заделяме много средства за още нова техника, подчерта инж. Тотев. След 750-те хил. лв. за съвременно оборудване на ОП „Чистота” през 2012-а, догодина ще закупим модерни почистващи машини за още 1 млн. лв., 5 нови автомобила за Общинска полиция, ще продължи обновлението в автопарка на „Градини и паркове” и „Дезинфекционната станция”, изброи той.

Всичко това няма да е с пари от заеми, а средствата идват от по-доброто управление, отбеляза кметът на Пловдив инж. Иван Тотев.