Вие сте тук: Начало Новини Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев: Благодаря на всички, които ни дадоха своето доверие

Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев: Благодаря на всички, които ни дадоха своето доверие

Днес отбелязваме 13 години от създаването на ПП ГЕРБ – най-голямата дясна партия, която от създаването си води България към европейския път на развитие и просперитет.

В Пловдив благодарение на тази политика на активни реформи и непрекъснато модернизиране променихме града – направихме го по-привлекателен за живеене, по-красив, опазихме и увеличихме културно-историческото му наследство. Пловдив стана пример за икономически развит град, с милиони средства, дадени за инвестиции.

Подобрихме инфраструктурата му, въведохме десетки иновации в образованието, подкрепихме спорта и успехите не закъсняха. Разширихме обхвата и броя на социалните услуги, реализирахме мащабни проекти, които доведоха до исторически промени. Обновихме изцяло облика на Пловдив – първият български град Европейска столица на културата и първият български град – Европейски град на спорта.

Има безброй неща, с които се гордеем - и с 8000 години история, и с настоящето, а сигурен съм и с бъдещето, което ще изградим ЗАЕДНО всички ние – хората на Пловдив, които мислим и обичаме нашия град.

Благодаря на всички симпатизанти и членове, които гласуваха за ГЕРБ през всичките тези 13 години, хората, които ни дадоха своето доверие и което ние, ръководството на ГЕРБ в Пловдив, оправдаваме всеки ден с плановете ни за напредък.