Вие сте тук: Начало Новини Новаторски инициативи в кампанията на ПП ГЕРБ в Пловдив-град

Новаторски инициативи в кампанията на ПП ГЕРБ в Пловдив-град

Политическа партия ГЕРБ в Пловдив-град отново демонстрира новаторски подход в предизборната си кампания.

Политическа партия ГЕРБ в Пловдив-град отново демонстрира новаторски подход в предизборната си кампания. Областният управител и кандидат за кмет инж. Иван Тотев и част от кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ застанаха лице в лице с пловдивчани и директно отговаряха на въпросите на гражданите в телевизионно предаване от предизборния пункт в центъра на града, което продължи почти два часа. Пълен запис от предаването може да видите тук: Иван Тотев отговаря на зрители на POTV

Заради големия отзвук, който предизвика сред пловдивчани тази инициатива, в събота, 15.10.2011 г., от 16.30 часа, гражданите отново ще имат възможност да зададат лично своите въпроси на кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив Иван Тотев.

Огромен е интересът, който проявяват пловдивчани към анкетата „Иван Тотев пита”. В предизборния пункт на ПП ГЕРБ в центъра на града и в офисите на партията непрекъснато постъпват попълнени анкети с предложения и идеи от гражданите. В секцията „Питай Тотев” на официалния сайт на кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев всекидневно постъпват десетки въпроси.

Искам да благодаря на пловдивчани за инициативата и вниманието, което проявяват. Това е доказателство, че жителите на нашия град имат високо гражданско съзнание и работят за бъдещето на Пловдив. Отговарям лично на въпросите  и искам да ги уверя, че всяка една идея, всяко едно предложение ще бъде взето под внимание, заяви Иван Тотев. Той допълни, че постъпилите анкети и въпроси се обобщават по теми, а след изборите те ще имат нов прочит.

Програмата ни за управление е отворена и в нея достойно място имат именно идеите, предложенията и предпочитанията на гражданите на Пловдив, увери Иван Тотев.