Вие сте тук: Начало Новини На Античния театър над 4000 пловдивчани дадоха заявка за убедителна двойна победа с № 2 за ГЕРБ

На Античния театър над 4000 пловдивчани дадоха заявка за убедителна двойна победа с № 2 за ГЕРБ

Пловдивчани подкрепиха кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Плевнелиев - Попова и кандидатът за кмет инж. Иван Тотев.

Над 4000 пловдивчани се събраха снощи на Античния театър в Стария град, за да подкрепят кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, кандидатът за кмет и областен управител инж. Иван Тотев и листата за общински съветници на партията в Пловдив.

Председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че на 23-ти октомври с избора на Иван Тотев за кмет, пловдивчани ще поправят грешния избор на Славчо Атанасов на предишните местни избори през 2007-ма година. "Пловдив се нуждае от реална промяна. Пловдив се нуждае от кмет, който да не бъде зависим от икономически субекти. Нека да спрем и да кажем, че ГЕРБ може да изведе града напред”, призова Цветан Цветанов. Партия ГЕРБ, Иван Тотев и общинските съветници ще бъдат гръбнака на доброто и прозрачното управление на Пловдив. Това са хората, които ще бъдат коректив и ще търсят формулата за решаването на вашите проблеми”, каза още председателят на Националния предизборен щаб. За пореден път ГЕРБ ще бъде първата политическа сила и на тези избори, категоричен бе Цветан Цветанов.

От своя страна кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев заяви, че градът трябва да се върне на подобаващото му водещо място като икономически и културен център в България. Аз и моят екип сме готови да поемем тази отговорност и ще го направим с подкрепата на държавата, с подкрепата на правителството, с подкрепата на всички вас”, каза Тотев. Той допълни, че ще работи за икономическото развитие на Пловдив, за силна общинска икономика, за ефективно усвояване на европейските средства.

copy_of_DSC03471.JPG„Аз съм за модерна инфраструктура. Аз съм за по-чист и по-зелен Пловдив, с повече паркове, детски и спортни площадки. Аз съм за развитието на спорта, на културния и фестивалния туризъм. Заедно с моя екип ще направим така, че миналото на Пловдив да работи за неговото бъдеще”, каза още кандидатът за кмет на ГЕРБ. „Важно е всички ние да не забравяме, че избора, който правим днес определя качеството на живота, който живеем. Убеден съм, че на 23-ти октомври Пловдив ще направи разумния избор с № 2 в бюлетината”, завърши Иван Тотев и под бурните аплодисменти на пловдивчани представи кандидатите от листата за общински съветници.

Със силни възгласи и ръкопляскания хилядите присъстващи на Античния театър посрещнаха кандидатите за президент и вицепрезидент на ПП ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова. Добър вечер на всички във втория по големина, но първия по красота град в България и най-достолепния град в Стара Европа – така кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова приветства пловдивчани. Ние ще бъдем президент и вицепрезидент, които ще работим за достолепието и успеха на българите и на  България в Европа и в света, подчерта тя. „Крачим уверено напред към „Дондуков” 2. Делят ни само дни от победата”, заяви Маргарита Попова.

Вие знаете нашата кауза, вие знаете нашата битка, а тя е „Градим България, Градим Пловдив”. За целта ни трябва промяна. Вижте този млад, компетентен, работлив човек – Иван Тотев. Вижте неговия екип. Те са промяната – тези думи на кандидатът за президент Росен Плевнелиев предизвикаха овациите на хилядите граждани на амфитеатъра. На нас ни трябва нов тип политика - това, което ГЕРБ прави през последните две години -   конкретни и ясни ангажименти, изпълнени обещания, отключено доверие от София през Пловдив до Брюксел.

„В последните две години ние работихме за да отключим вашите приоритети. Част от проектите вече се случват. Това е само началото. Заставаме пред вас и декларираме, че искаме да бъдем вашите президент и вицепрезидент, защото имаме визия за модерна България. Искаме да отворим за вас бъдещето на модерна България. За да можем достойно да вървим напред и да ускоряваме модернизацията на държавата, ни трябва победа. За това бюлетината е № 2, за това победата е двойна и нека всички силно да кажем - победа още от първия тур” – призова кандидат-президентът на ГЕРБ Росен Плевнелиев.

Пловдивчани подкрепиха своите кандидати с възгласите „Победа”, след което се насладиха на изпълненията на ансамбъл „Българе”, Веселин Маринов, Графа и любими актьори.

Видео може да видите тук.