Вие сте тук: Начало Новини Масовото гласуване за ГЕРБ на балотажа е изключително важно за бъдещето на Пловдив

Масовото гласуване за ГЕРБ на балотажа е изключително важно за бъдещето на Пловдив

Иван Тотев: Искаме да живеем в жив град с живо управление, което чувства пулса на хората.

„Голяма благодарност и респект към всички, участвали в изборния процес, на хората в Общинските и Секционните комисии, те продължават работа и днес. Благодаря на всички гласували”  това заяви кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив за втори мандат инж. Иван Тотев  на пресконференция, на която присъстваха и кандидатите за районни кметове и подчерта: „Масовото гласуване за ГЕРБ на балотажа в неделя, 1-ви ноември, е изключително важно за развитието на Пловдив през следващите 10 години.“

„През последните години в Пловдив много ясно се забелязват две политики, които искат да се намесят в управлението на града. Едната политика е представена от дясното в Пловдив и ГЕРБ – политиката на развитие на Пловдив, на видимите резултати, на растежа, на европейското бъдеще и интеграция. От другата страна е политика, която иска да капсулира града, която има за цел да изсмуква обществения ресурс и не само че няма никакви намерения да работи извън мащабите на Пловдив и да търси партньорства извън града, но има за цел колкото се може нищо да не се знае и чува за Пловдив. Това го видяхме в предишния управленски мандат на Славчо Атанасов“, посочи инж. Тотев.

„През тази седмица за нас е много важно пловдивчани да си отговорят на няколко въпроса: в кой град искат да живеят – градът, в който неговите представители в Общинския съвет вземаха решения за забрана на финансовия министър да идва в Пловдив; град, в който неговите управленци набучваха листове на копия и им се подиграваше цяла България и ги даваха по комедийните предавания; град, който обявяваше войни на държави и ни даваха по комедийни шоута; град, в който откривахме тоалетни с мажоретки и отново бяхме във всички шоута. Ние не искаме да живеем в град, в който рейтингът на управлението е измерим с рейтинга на „Биг Брадър“. Ние искаме да живеем в град, в който да се чувстваме щастливи, който град да бъде даван за пример и удостояван с награди, отличия, признания, град – културна столица на Европа“, подчерта инж. Иван Тотев.

Постигнатите през последните четири години резултати красноречиво говорят за модела и възможностите на ГЕРБ. В Пловдив има много подготвени проекти, които ще бъдат предоставени на вниманието на държавата и само ГЕРБ може да гарантира тяхната реализация.

„Много е лесно развитието на Пловдив да продължи – трябват три минути да се гласува. Искаме избирателна активност 50 плюс и голяма разлика, за да покажем, че искаме нашият град да е град на бъдещето, а не град на миналото. Голямата разлика ще даде самочувствие на управлението на Пловдив, което да е съизмеримо със самочувствието на другите големи областни градове, в които ГЕРБ спечели, за да имаме аргументи, с които да защитаваме нашите проекти“, отбеляза инж. Иван Тотев.

Още от днес заедно с кандидатите за районните кметове продължаваме срещите с пловдивчани лице в лице, за да ги убедим колко е важно да се направи разумният избор за Пловдив.

„Никакви внушения и манипулация не бива да отклонят гражданите от верния път. Срещу нас има едни хора, които са завършили школи и които водят много мръсна кампания. Надеждата на опонента ми е отрицателният вот да избере кмет на Пловдив. Това е пагубно за града. Това са посланията на мъртвия град. Ние искаме да живеем в жив град с живо управление, което чувства пулса на хората“, категорично заяви кандидат-кметът от ГЕРБ за втори мандат Иван Тотев.