Вие сте тук: Начало Новини Кметът Иван Тотев прие волейболистките от „Марица“

Кметът Иван Тотев прие волейболистките от „Марица“

След историческия требъл, отборът бе посрещнат в Община Пловдив.

Кметът на Пловдив Иван Тотев посрещна в общината волейболистките и ръководството на ВК „Марица“. Поводът бе спечелването на историческия требъл - Шампионска титла, Купата на България и Суперкупата.

„За мен е огромно удоволствие да ви посрещна отново в Община Пловдив след спечелването на трите купи. Искам да ви пожелая успех в мача утре, като смятам, че със сигурност вече трябва да гледаме и към следващия етап от турнира“, заяви кметът на Пловдив инж. Иван Тотев. Той благодари на маричанки за прославата на пловдивския спорт, който в последните години е във възходяща тенденция.

„Волейболът е един спорт, който в Пловдив винаги е добре представен, но това, което се случва в последната година, е наистина впечатляващо. Този требъл със сигурност ще остане в историята”, допълни кметът Иван Тотев.

Ден преди решаващия мач-реванш от шестнадесетинафиналите на европейския клубен турнир за Купата на ЦЕВ с белгийския Дофин (Шарлероа), директорът на дирекция „Спорт и младежки дейности“ Петър Зехтински сподели, че сериозно присъствие от общински служители ще подкрепя отбора на „Марица“. Двубоят утре е от 18 часа в залата на Пловдивския университет.

След срещата, на която присъства и заместник-кметът по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков, участниците си направиха обща снимка пред сградата на Община Пловдив.