Вие сте тук: Начало Новини Кметът Иван Тотев се срещна с волейболен клуб „Марица“ след златния им дубъл

Кметът Иван Тотев се срещна с волейболен клуб „Марица“ след златния им дубъл

През месец октомври при провеждането на Купа „Пловдив“ среща ще си дадат едни от най-силните отбори по волейбол на Балканите. Това стана ясно по време на разговор на кмета инж. Иван Тотев с представители на волейболен клуб „Марица“.

Състезателките показаха двете шампионски купи, които извоюваха при участието си в Националната волейболна лига на България на 27 април и на Купа България на 5 май.

„Всяко отличие е много важно за нас и ние искрено се радваме, че волейболистките успяват да задържат това високо ниво на игра“, сподели кметът Иван Тотев, който не пропусна да отбележи, че е изключително горд с постиженията. „Това разбира се е и благодарение на треньора, президента и на всички, които подкрепят отбора. Хубаво е, че успяват да увлекат много млади хора в този спорт и разнасят славата на Пловдив“, допълни още той.

„Тази година в Купа „Пловдив“ се очаква да участват повече и по-силни отбори и се очертава силен турнир. Поканени са отбори като „Галата сарай“, „Олимпиакос“, „Бешикташ“, „Динамо“-Букурещ“, съобщи мениджърът на „Марица“ Борис Халачев.

„Надявам се на есен заедно с общите усилия и на Община Пловдив да направим много хубав турнир за Купа „Пловдив“, заяви на свой ред президентът на клуба Илия Динков.

„Надявам се тази година ще имаме повече успехи в евротурнирите и да напълним зала „Колодрума“ с фенове и публика. Казвам едно голямо „Благодаря“ за усилията и успехите на целия отбор“, заключи кметът Иван Тотев.