Вие сте тук: Начало Новини Кметът Иван Тотев отправи празничен поздрав към пловдивчани

Кметът Иван Тотев отправи празничен поздрав към пловдивчани

Уважаеми госпожи и господа,

Скъпи пловдивчани,

 

На едни от най-светлите празници  - Рождество Христово, и на прага на Новата 2019-та година се обръщам към Вас с искрени пожелания за здраве, мир и благополучие.

Тези дни, в които ще се съберем със семействата и най-близките си хора, изпълват сърцата ни с обич, топлина и надежда за по-добра и успешна Нова година.

В това време за равносметка можем да кажем, че изпращаме година, наситена с работа и предизвикателства, в която осъществихме много проекти и поставихме началото на нови. В трепетно очакване сме на 2019-та – годината, в която Пловдив ще бъде Европейска столица на културата. Броени дни ни делят от официалното откриване на нашето домакинство на най-големия културен проект на Европейския съюз.

В нашия хилядолетен град - символ на толерантност и разбирателство, ние отдавна сме се научили да живеем ЗАЕДНО, да споделяме ценностите на другите и да намираме нещата, които ни събират. Нека продължаваме да бъдем ЗАЕДНО и да сме вдъхновяващ пример за разбирателство и взаимоуважение. Защото ЗАЕДНО сме по-силни в името на нашия древен и вечен Пловдив.

Честито Рождество Христово и щастлива Нова 2019-та година!

 

С уважение,

инж. Иван Тотев

кмет на Пловдив