Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев връчи отличието "Неофит Рилски" за 2011-та година

Иван Тотев връчи отличието "Неофит Рилски" за 2011-та година

Областният управител инж. Иван Тотев връчи почетното отличие "Неофит Рилски" за 2011-та година на 13 учители и директори от Пловдив и областта. Наградата се присъжда всяка година от Министерството на образованието, младежта и науката за цялостен принос в системата на образованието.
Иван Тотев връчи отличието "Неофит Рилски" за 2011-та година

инж. Иван Тотев - връчва почетното отличие "Неофит Рилски" за 2011-та година

За мен е чест, че за втора поредна година Областна администрация - Пловдив, да е домакин на тази церемония по връчване на престижните отличия. За първи път обаче на тази церемония Регионалния инспекторат по образованието ще отличи с грамоти ученици, заели призови места на международни и национални олимпиади, конкурси и състезания, заяви инж. Иван Тотев. Това е един малък жест на уважение към постигнатите от тях високи резултати, допълни областният управител.


Началникът на Регионалният инспекторат по образованието доц. Павлина Кацарова връчи грамотите на 40 ученици, представили успешно Пловдивска област на авторитетни олимпиади и състезания. За нас и за вас е важно да се чуят вашите имена, да се гордеем с вашите постижения и най-вече да сме сигурни, че всички ученици от Пловдивска област, техните учители и директори работят в името но това ние да имаме едни талантливи и прекрасни възпитаници и достойни граждани на България, заяви от своя страна началникът на образователният инспекторат доцент Павлинка Кацарова.


Освен грамотите, от РИО на МОМН бяха осигурили и материални награди за всички отличени.
На събитието присъстваха още заместник-областният управител Розалин Петков, директори, преподаватели, ученици и много родители.


Областният управител инж. Иван Тотев връчи почетното отличие "Неофит Рилски" за 2011-та година на 13 учители и директори от Пловдив и областта. Наградата се присъжда всяка година от Министерството на образованието, младежта и науката за цялостен принос в системата на образованието.За мен е чест, че за втора поредна година Областна администрация - Пловдив, да е домакин на тази церемония по връчване на престижните отличия. За първи път обаче на тази церемония Регионалния инспекторат по образованието ще отличи с грамоти ученици, заели призови места на международни и национални олимпиади, конкурси и състезания, заяви инж. Иван Тотев. Това е един малък жест на уважение към постигнатите от тях високи резултати, допълни областният управител.


Началникът на Регионалният инспекторат по образованието доц. Павлина Кацарова връчи грамотите на 40 ученици, представили успешно Пловдивска област на авторитетни олимпиади и състезания. За нас и за вас е важно да се чуят вашите имена, да се гордеем с вашите постижения и най-вече да сме сигурни, че всички ученици от Пловдивска област, техните учители и директори работят в името но това ние да имаме едни талантливи и прекрасни възпитаници и достойни граждани на България, заяви от своя страна началникът на образователният инспекторат доцент Павлинка Кацарова.Освен грамотите, от РИО на МОМН бяха осигурили и материални награди за всички отличени.


На събитието присъстваха още заместник-областният управител Розалин Петков, директори, преподаватели, ученици и много родители.