Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев в „Беновска пита”: ГЕРБ дълги години ще е на политическия пейзаж

Иван Тотев в „Беновска пита”: ГЕРБ дълги години ще е на политическия пейзаж

ГЕРБ е сериозна партия, която дълги години ще е на политическия пейзаж и това е заради изградения капацитет по места – тази категорична убеденост изрази членът на Изпълнителната комисия и областен координатор на партията в Пловдив инж. Иван Тотев по време на днешното си участие в предаването „Беновска пита”.

Всички правят политики чрез отрицанието на ГЕРБ, което не е здравословно за страната. С това отрицание няма как да се заобиколи ГЕРБ, защото резултатът ни на 11-ти юли ще направи така, че другите партии, които в момента са ни конкуренти, да намерят общи пътища с нас, ако не искат да разрушат държавата, каза още Иван Тотев. Той коментира, че в рамките на три седмици Тошко Йорданов от ИТН си е сменил думите от изчегъртване на ГЕРБ до изчегъртване на направеното от ГЕРБ, а след това сигурно ще иска да гради и мостове.

Членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и кмет на Пловдив два мандата /2011-2019 г./ сподели, че не очаква някаква вълна, която да изкара на първо място ИТН. Според него това, че си добър шоумен или добър експерт не те прави политик.

Във връзка с предстоящите парламентарни избори Иван Тотев заяви, че предстои преглед на листите и включване на по-добри предложения. „Ще проведем позитивна кампания, въпреки цялата негативна енергия, която се излива”, допълни той.