Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев: Управлението на Пловдив е длъжник на жителите на „Прослав”

Иван Тотев: Управлението на Пловдив е длъжник на жителите на „Прослав”

Областният управител и кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев направи първия удар във футболен турнир на игрището в „Прослав”.

Областният управител и кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев направи първия удар във футболен турнир на игрището в  „Прослав”.

В нашия квартал съществуват дълголетни спортни традиции. Не е далеч времето, когато футболен клуб „Прослав” играеше в „А” Окръжна група и печелеше много победи. В училището имахме спортна паралелка, сподели Ясен Михайлов – жител на квартала и кандидат за общински съветник от листата на ПП ГЕРБ. Той допълни, че от години никой от управляващите Пловдив не обръща внимание на тези традиции.

Спортуваме всяка събота и неделя, но вижте в какви условия играем – тревата е изсъхнала, наоколо има боклуци, споделиха мъжете, много от които са бивши играчи големите пловдивски отбори. В „Прослав” растат млади футболни таланти, но за съжаление няма къде да тренират, казаха още присъстващите на турнира граждани.

От своя страна кандидат-кметът от ПП ГЕРБ инж. Иван Тотев заяви, че досегашното управление на общината от ВМРО-НИЕ и БСП в лицето на Славчо Атанасов са длъжници на жителите на „Прослав”. Той пое ангажимент да предприеме стъпки за модернизиране на съоръжението. Едно от първите неща, които ще направя в Общинския съвет, ще е да внеса предложение за промяна статута на тази земя и отреждането на мястото за стадион, заяви Ясен Михайлов от листата на ГЕРБ.

Мъжете от квартала сформираха четири отбора,  които показаха качествен футбол и феър плей.Тимовете получиха професионални топки и вратарски ръкавици, а всеки играч – футболен екип.

На състезанието присъстваха още Десислава Желязкова и Димитър Колев от кандидатската листа на ПП ГЕРБ за общински съветници в Пловдив.