Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев: Решаваме проблема с междублоковите пространства и малките улици в Пловдив

Иван Тотев: Решаваме проблема с междублоковите пространства и малките улици в Пловдив

Изграждането на нова и поддържането на съществуващата инфраструктура е изключително важен въпрос ...

Изграждането на нова и поддържането на съществуващата инфраструктура е изключително важен въпрос и Политическа Партия ГЕРБ ще изработи програма за следващите четири години, касаеща именно инфраструктурата в Пловдив. Това заяви областният управител и кандидат за кмет на Пловдив от ПП ГЕРБ инж. Иван Тотев. През изминалите години Славчо Атанасов и управлението на града, начело с БСП и ВМРО-НИЕ, само довършиха започнатото в предишния мандат и не успяха да стартират нито един голям инфраструктурен проект.

Факт е, че всички големи обекти в Пловдив от 2009-а насам се градят с подкрепата на правителството на ГЕРБ - Скобелева майка, Римският стадион, околовръстният път, разширението на трасето Пловдив-Асеновград, допълни още кандидатът на ПП ГЕРБ Иван Тотев. Той каза още, че ще бъде изготвен план за управление на междублокови пространства и вътрешно квартални улици, изпълнението на който ще гарантира поетапното решение на проблема с уличните дупки. Причината двайсет години да не се реши този проблем е, че няма подход и концепция, заяви Иван Тотев.

В приоритетите, заложени в програмата му за управление на Пловдив, са проектиране на вътрешно-градските магистрали - връзката между моста на Адата и Брезовско шосе, между Асеновградско и Кукленско шосе, между булевардите "България" и "Копривщица", Голямо Конарско шосе, всички входно- изходни артерии. Ще заложим сума в общинския бюджет за проектирането на всички тези обекти още през първата година. След това с подкрепата на различните оперативни програми и на държавата ще стартираме и изпълнението, категоричен е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев.