Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев пред МГЕРБ-Пловдив: Политиката на ГЕРБ е политика на доверие в младите

Иван Тотев пред МГЕРБ-Пловдив: Политиката на ГЕРБ е политика на доверие в младите

Политиката на ГЕРБ е политика на доверие в младите хора, заяви областният координатор и член на Изпълнителната комисия на партията инж. Иван Тотев по време на събрание на младежката организация в Пловдив, на което бяха издигнати осем номинации за членове на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ.

По време на срещата Иван Тотев подчерта, че в кандидатските листи за всички местни и национални избори има сериозно присъствие на млади хора. „Партия ГЕРБ Ви дава възможност да покажете своите възможности, да развивате идеи и да разгърнете потенциала  си”, допълни той.

Членът на НИС на МГЕРБ от Пловдив-град Пенчо Малинов заяви, че в лицето на областния координатор Иван Тотев младежката организация винаги е среща разбиране и подкрепа. Той подчерта, че младите хора в ГЕРБ активно участват във всички нива на политическия живот, в процеса на вземане на решения и на тяхното реализиране.

Ръководителят на пловдивската структура Мирослав Тенев изтъкна работата на членовете на МГЕРБ във всички кампании на партията, както и многобройните инициативи на младежите в града под тепетата.