Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев откри турнира по художествена гимнастика „Златен обръч“

Иван Тотев откри турнира по художествена гимнастика „Златен обръч“

Кметът на Пловдив пожела успех на националния отбор на България по художествена гимнастика на Олимпиадата

Близо 2000 пловдивчани изпратиха на крака националния отбор на България по художествена гимнастика за олимпийските игри в Лондон. Това стана в събота – 30.06.2012 г. по време на откриването на турнира „Златен обръч” в палата №6 на Международен панаир- Пловдив.

Кметът на града инж. Иван Тотев пожела на добър час на грациите, водени от Илиана Раева и обеща да не допусне този турнир да се проведе другаде, освен в Пловдив. Той остана очарован от красивата и пълна зала и благодари на организаторите за прекрасния турнир. Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев получи специален приз за популяризиране на художествената гимнастика, който бе връчен от трикратната световна шампионка Мария Петрова. Областният управител Здравко Димитров също пожела късмет на момичетата на Илиана Раева и заяви, че очаква най- малко златен медал от Олимпиадата. „Никога не съм виждал толкова красота и грация на едно място”, възкликна областният.Кметът на район „Северен” Ральо Ралев връчи почетен плакет от името на община Пловдив на Илиана Раева и също пожела много успехи на девойките.

„Златните момичета” изпълниха блестящо двете съчетания, с които ще представят България на най- престижното състезание на планетата.

Една от емблемите на Пловдив- ансамбъл Тракия, поздравиха с няколко изпълнения всички гости на престижния турнир.

Участие в най- голямото състезание взеха млади грации от 10 страни. Родните момичета обраха златото й в двете възрастови групи