Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев обяви листатата на ГЕРБ за общински съветници в Пловдив

Иван Тотев обяви листатата на ГЕРБ за общински съветници в Пловдив

Иван Тотев води и партийната листа за общински съветници. След него е сегашният председател на групата общински съветници от ПП ГЕРБ Aлександър Държиков.

Освен че е кандидат за кмет на Пловдив от ПП ГЕРБ, Иван Тотев води и партийната листа за общински съветници. След него е сегашният председател на групата общински съветници от ПП ГЕРБ в местния парламент Александър Държиков. Трети и четвърти са съответно кметовете на район „Централен“ Райна Петрова и на „Източен“ Петър Петров“.

„Те получиха изключително висока оценка за работата си през мандата от районните организации на ГЕРБ, от гражданите и от ръководството на партията“, съобщи областният координатор на ПП ГЕРБ Пловдив-град инж. Иван Тотев, който представи на пресконференция листата от общо 51 кандидати за общински съветници.

Пети и шести са настоящите общински съветници Димитър Атанасов и доц. Павлинка Кацарова. На седмо място е ген. Димитър Цветков, който е и председател на предизборния щаб. Под № 8 е административният секретар на ГЕРБ в Пловдив-град икономистът Радослава Ташкова. На девето място в е инж. Димитър Кацарски, началник на РДНСК, а на десето – директорът на училище Десислава Желязкова.

Тринайсети в листата е най-известният български съдия Атанас Узунов, административен директор на ПФК „Локомотив“, на когото се разчита да даде своя принос за развитието на спорта.

Представителите на ПП ГЕРБ започват редовни срещи с граждани, пред които ще презентират своята управленска програма, разработвана от специалисти в продължение на осем месеца. Първо ще бъдат представени вижданията за перспективите пред културата и туризма, а на 8-ми и 9-и – за развитието на спорта. Около тези дати за първи път ще се състои и панаир на спорта, тогава ще бъдат и големите концерти като част от националната предизборна кампания на ПП ГЕРБ с присъствието на кандидат -президентската двойка Росен Плевнелиев – Маргарита Попова.

„Успех за нас ще е спечелването на повече места в Общинския съвет, отколкото на предишните избори, но целта ни е стабилно мнозинство, с което да гарантираме доброто управление на Пловдив през следващия мандат“, подчерта Тотев.