Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев: На 23-ти октомври ГЕРБ ще бъде първа сила в Пловдив

Иван Тотев: На 23-ти октомври ГЕРБ ще бъде първа сила в Пловдив

На 23-ти октомври ПП ГЕРБ ще бъде първа политическа сила в Пловдив. Градът ни има огромен потенциал и ресурс във всяко едно отношение, но той не е използван. През следващите четири години ГЕРБ ще смени посоката на развитие на Пловдив и ще прекрати този застой. Това заяви на пресконференция в неделя областният координатор на партията и член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ инж. Иван Тотев. Той допълни, че ГЕРБ се подготвя много сериозно за предстоящите избори и за следващия мандат.

Целта, която сме си поставили, е победа от първи тур в Пловдив и мнозинство в Общинския съвет. Само този начин, тази форма на управление може да гарантира едно стабилно изпълнение на предизборните ангажименти на партия ГЕРБ и промяна в развитието на Пловдив. Необходима е промяна в статуквото, нови лица и нов модел на управление. Това, което ГЕРБ ще направи, е да смени посоката и да посочи нов път за развитие, допълни Иван Тотев. Той съобщи, че преди половин година в ГЕРБ са създадени работни групи с цел да изготвят Предизборната програма и Програмата за управление на партия ГЕРБ през следващия мандат.

Задачата, която беше поставена пред тези работни групи, бе да погледнат отвъд тези четири години, за да може ГЕРБ да излезе с една дългосрочна визионерска програма. За нас е важно да научим мнението на хората и техните очаквания от следващото управление. В общи линии вече сме готови с Предизборната програма и Програмата за управление на Пловдив, заяви Иван Тотев. Предстои тази програма да бъде съгласувана, презентирана и дебатирана със съответните гилдии в Пловдив.

Иван Тотев представи и председателя на Предизборния щаб на ПП ГЕРБ в Пловдив. С решение на Изпълнителната комисия от петък това е генерал Димитър Цветков.  Предизборният щаб ще поеме изцяло организацията през този предизборен период. Той се състои от 40 членове, като броят им е определен, имайки предвид районното деление на града. Това са хората, които ще осъществяват връзката с партийните структури и най-вече с гражданите на Пловдив, заяви от своя страна Димитър Цветков. Той анонсира и първите мероприятия, които Предизборният щаб е планирал и които ще започнат през следващата седмица. Подготвили сме анкетни карти, с помощта на които нашите мобилни ще проучват виждането на пловдивчани за бъдещето на града и какво искат те. Започваме и срещи с представителите на професионалните гилдии в града, каза още председателят на Предизборния щаб в Пловдив.

Ще водим позитивна кампания, кампания „лице в лице” – това е национален белег на партия ГЕРБ и в Пловдив ще бъде точно така, подчерта Иван Тотев, а като основен опонент на изборите през октомври той посочи БСП.

http://www.ivantotev.com/video/ivan-totev-na-23-ti-oktomvri-gerb-shte-bade-parva-sila-v-plovdiv/view