Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев изненада Таря Турунен с концерт на млади таланти

Иван Тотев изненада Таря Турунен с концерт на млади таланти

Областният управител инж. Иван Тотев посрещна снощи в Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив кралицата на рока Таря Турунен.

Областният управител инж. Иван Тотев посрещна снощи в Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив кралицата на рока Таря Турунен. Мегазвездата е в града под тепетата за първото издание на фестивала SOUNDS OF THE AGES, организиран по идея на Иван Тотев.

 Младите изпълнители и танцьори от АМТИИ приветстваха Таря с добре дошла и демонстрираха пред нея своя талант. Пъстрите носисии, виртуозното изпълнение на момичетата от Академичния хор, на младата джаз певица Деси и традиционните български народни танци възхитиха Скандинавския славей. През цялото време Таря Турунен, членове на екипа й и организаторите от Тангра Мегарок аплодираха студентите от Музикалната академия.

 Музиката е страст, музиката е енергия. Пейте от сърце, както го правите. Това носи добро на хората, променя света, обърна се Таря към момичетата и момчетата от АМТИИ. Беше красиво. Великолепно, великолепно, великолепно. Надявам се един ден да се върна тук - в тази велика академия, сподели развълнувана рокдивата и благодари на своя домакин Иван Тотев за приятната изненада.

 Двамата разгледаха Античния театър, където утре вечер (21.09.2011 г.) Таря Турунен, звездният барабанист Майк Терана и оркестъра на Пловдивската филхармония ще представи своето специално шоу „Beauty and The Beat“. Очаква ни едно грандиозно представление със специални светлинни ефекти, обещават организаторите.

 След като разгледоха забележителности в Стария град Иван Тотев даде вечеря за Таря Турунен и нейния екип. За първи път съм в Пловдив и съм впечатлена от вашия град. Щастлива съм, че ще ми давате възможността да пея на тази антична сцена. Невероятно е, нямам думи, сподели Кралицата на рока.