Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев и ГЕРБ в "Южен" споделиха празника на виното и любовта с жители на района

Иван Тотев и ГЕРБ в "Южен" споделиха празника на виното и любовта с жители на района

Областният координатор на  ГЕРБ в Пловдив – град инж. Иван Тотев подкрепи младежката структура на партията, като лично се включи в празничната инициатива на организацията в район „Южен”. Заедно с ръководителя на районната организация и общински съветник Георги Василев и с младежи от ГЕРБ той поздрави пловдивчани с днешния двоен празник – на виното и любовта.

На едно от най-оживените места в „Южен” – близо до кръстовището на бул. „Македония” и „Никола Вапцаров”, бе направена красива арка от балони, която привлече десетки жители на района. Мнозина си направиха снимки. За доброто настроение допринесе и томболата с много различни награди, сред които билети за театрални и оперни спектакли.

Събралите се около арката пловдивчани изразиха своята благодарност към инж. Иван Тотев и ГЕРБ, че спазват традицията и отново  споделят празника с тях. Благодариха и за хубавите неща, направени за развитието на града при управлението на ГЕРБ. От своя страна областният координатор на ГЕРБ изказа уважението си към всички, които гласуват доверие и подкрепа на най-голямата партия в България.

В празника се включиха също общинският съветник Георги Юруков, представители на ръководството и членове на районната структура на ГЕРБ в район „Южен“.