Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев: Гласувайте в неделя с N 3, за да продължат добрите неща в Пловдив

Иван Тотев: Гласувайте в неделя с N 3, за да продължат добрите неща в Пловдив

С подкрепата на правителството на ГЕРБ, с подкрепата на една добре представена група на ГЕРБ в Общинския съвет ще гарантираме стабилното управление на града.

Уважаеми пловдивчани,

Изминаха четири години от деня, в който Вие ни дадохте своето доверие. През това време създадохме екип от влюбени в Пловдив хора, с които заедно направихме така, че всички ние, пловдивчани, да можем да кажем: Гордеем се с постигнатото, гордеем се с нашия град.

Имахме необходимата мотивация, воля, знания и умения, за да го направим. Видими са резултатите за Пловдив - построихме нови детски градини, модернизирахме училищата, ремонтирахме улици и тротоари, разширявахме пешеходните зони, привличахме туристи и нови инвеститори. Градът ни стана по-благоустроен, по-чист и по-зелен, модерен, интересен и активен, а много неща в него се случиха за първи път.

Обединени от каузата „Заедно“, работихме много, работихме упорито, вярвахме в собствените си възможности и Пловдив спечели правото да бъде първият български град Европейска столица на културата 2019. Имаме първия квартал за творчески индустрии – Капана.

За първи път в историята на страната ни Пловдив стана първият български град Европейски град на спорта, а една половинвековна мечта на пловдивчани вече е осъществена – Пловдив има своята Многофункционална спортна зала. Обновената Цар Симеонова градина е любимо място за жителите и гостите ни, а възстановената емблема – Пеещите фонтани, радва малки и големи.

С подкрепата на правителството на ГЕРБ, с подкрепата на една добре представена група на ГЕРБ в Общинския съвет ще гарантираме стабилното управление на града. Имаме големи планове за следващите четири години и подготвените проекти са в синхрон с намеренията ни - още по-бързо и устойчиво развитие на Пловдив.

И днес отново имаме нужда от Вашата подкрепа, за да продължат да се случват добрите неща за Пловдив и пловдивчани. Въпреки внушенията, които се правят, предстоящите избори не са предрешени. За това призовавам всеки от Вас на 25-ти октомври, неделя, да отиде до урните и да гласува и с това да стане гарант за развитието на Пловдив.

На 25-ти октомври, неделя, гласувайте три пъти с номер 3 в бюлетината – за кмет, общински съветници и районни кметове.

Нека продължим!

инж. Иван Тотев, кандидат на ПП ГЕРБ за втори мандат кмет на Пловдив