Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев, ГЕРБ: Трябва да отговорим на новите предизвикателства

Иван Тотев, ГЕРБ: Трябва да отговорим на новите предизвикателства

„Промените от Националното събрание на ГЕРБ дават усещането за нова по-различна посока на политиката, която ще води партията. С избора на новите заместник-председатели Томислав Дончев и Даниел Митов вече имаме един нов прочит”, заяви в интервю за Радио Пловдив областният координатор на ПП ГЕРБ в Пловдив-град инж. Иван Тотев, който вчера единодушно бе избран за член на Изпълнителна комисия по предложение на лидера Бойко Борисов. ГЕРБ показва, че е партия, която със сигурност ще търси партньорства в следващия мандат и г-н Митов може да бъде мост в тази посока, смята Иван Тотев. Според него партията категорично запазва приоритетно отношение към районите в страната и доказателство за това е присъствието на кметовете в най-висшия орган на партията.

„Това че си бил член на Изпълнителна комисия, а после не си, не означава, че доверието от теб е свалено. Лидерът  ни на събранието много ясно даде знак за това при оценката за г-жа Стоянова , за г-н Нунев и г-н Велчев, които не вече не са в ИК”, заяви още Иван Тотев. Той допълни, че процесите са динамични и за конкретните предизвикателства трябват конкретни личности.

„Служебното правителство има задача да проведе честни избори и да даде възможност на всеки гражданин да гласува.  Предложението за вота с машина, който елиминира вота с бюлетина, е крайно рисково. Това не е най-популярният начин за гласуване. Предложихме да има възможност за гласуване с бюлетини, те го отхвърлиха”, каза още членът на ИК и областен координатор на ГЕРБ в Пловдив.

Има какво да поработим на местно равнище. Това не е някаква статична система - нито партията, нито живота. Всичко се променя и трябва да отговорим на предизвикателствата, които имаме, допълни инж. Иван Тотев. Той каза, че ще направено всичко възможно посланията в предизборната кампания да стигнат до хората. „Най-важното е ГЕРБ да получи добър резултат както в Пловдив, така и в страната”, каза в заключение той.