Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев: ГЕРБ ще върне Пловдив на мястото, което заслужава – икономически и културен център на България

Иван Тотев: ГЕРБ ще върне Пловдив на мястото, което заслужава – икономически и културен център на България

Уважаеми съграждани, Заставам пред вас в един много важен за Пловдив и за страната ни момент. Пловдив винаги се е гордял със своята история, със своята култура и славно минало. Най-ценното в него обаче са хората. Гордея се, че съм роден, живея и работя в Пловдив.

Уважаеми съграждани,

Заставам пред вас в един много важен за Пловдив и за страната ни момент. Пловдив винаги се е гордял със своята история, със своята култура и славно минало. Най-ценното в него обаче са хората. Гордея  се, че съм роден, живея и работя в Пловдив.

За съжаление през последните 4 години нашият древен и вечен град е в застой. ГЕРБ е партията, която ще върне Пловдив на мястото, което заслужава, а именно икономически и културен център на България. Нашето мото е „Градим България”, нашето мото е „Градим Пловдив”. Аз и моят екип сме готови за тази отговорност. И ние ще я поемем и ще я изпълним – с подкрепата на държавата, с подкрепата на правителството, с подкрепата на всички вас.

Аз и моят екип ще работим за икономическото развитие на Пловдив, за силна общинска икономика, за ефективно усвояване на европейските средства.

Аз съм За модерна инфраструктура. Аз съм За по-чист и по-зелен Пловдив, с паркове, детски градини и спортни площадки. Искам да живея в град, в който откриването на нова детска площадка да не е новина, защото целият град е пълен с модерни детски площадки.

Аз съм За развитието на спорта, за развитието на културата и туризма. Аз и моят екип ще направим така, че миналото на Пловдив да работи за неговото бъдеще. Ще приложа уменията, административния и управленския си опит за развитието на Пловдив.

Нека не забравяме нещо много важно - качеството на избора, който правим днес, определя качеството на живота, който живеем.

Аз съм убеден, аз съм уверен, че на 23-ти октомври Пловдив ще направи разумния избор с № 2 в бюлетината.

Иван Тотев - кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив