Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев, ГЕРБ: Ще продължим да работим за Пловдив

Иван Тотев, ГЕРБ: Ще продължим да работим за Пловдив

„Предизборната приемна на ГЕРБ на Главната улица е отворена всеки ден. В нея се срещаме и говорим с Вас, пловдивчани, за нещата, които Ви интересуват, за идеите които Ви вълнуват – за Пловдив и неговия подем, за положителната му промяна. През последните години градът непрекъснато се развива, потребностите на хората се увеличават и ние, кандидатите за народни представители от ГЕРБ, целим да допринесем за това развитие”. Това заяви по време на поредната си среща с граждани областният координатор на партията в града под тепетата инж. Иван Тотев, който е втори в листата за 16-ти МИР. Той отново подчерта, че листата е най-пловдивската листа, защото в нея са експерти, които познават града и са наясно с проблемите.

„Традиционно водач на листата ни е г-н Бойко Борисов, председател на ГЕРБ, министър-председател на България. Един човек, без чиято личностна подкрепа много от проектите на Пловдив нямаше да бъдат реализирани или да станат по този начин”, каза още Иван Тотев.

Сред кандидатите на ГЕРБ са хора, които могат да прогнозират развитието в различните сфери на дейност, те са добри професионалисти и могат да вземат участие в законодателната или изпълнителната власт - и Надя Танева, и  Александър Държиков, и Радомир Чолаков, Пламен Панов, Спас Гърневски... Всички те са ангажирани с Пловдив.

„Вежди Рашидов човек, който е дълбоко свързан с културата на Пловдив, в негово лице винаги сме имали една голяма подкрепа, един гръб за голяма част от културните проекти, тъй като Пловдив е култура”, допълни областният координатор на ГЕРБ. Той бе категоричен:

„ГЕРБ имаме силен отбор от пловдивски кандидати за депутати, които ще осигурят подкрепа на пловдивските проекти и решаване на пловдивските проблеми в бъдещото Народно събрание. Ние ще продължим да работим за Пловдив, за положителната промяна, която е призната, включително и от опонентите. Можем да направим още много”.

Гласувайте с № 28 в интегралната бюлетина на изборите за народно събрание на 4 април 2021г.