Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев е кандидатът на ПП ГЕРБ за втори мандат кмет на Пловдив

Иван Тотев е кандидатът на ПП ГЕРБ за втори мандат кмет на Пловдив

Кандидатурата бе представена официално на 10.07.2015 г. от заместник-председателя на партията и председател на Парламентарната група на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

Иван Тотев е кандидатът на ПП ГЕРБ за втори мандат кмет на Пловдив. Това съобщи днес заместник-председателят на партията и председател на Парламентарната група Цветан Цветанов.

„Искам да поздравя всички райони на Пловдив, които са гласували единодушно за една-единствена кандидатура в лицето на Иван Тотев”, заяви Цветан Цветанов под бурните аплодисменти на симпатизанти и членове на ГЕРБ, изпълнилите до краен предел залата на Дома на културата  „Борис Христов”.

Заместник-председателят на партията уточни, че при гласуването не е имало дори въздържали се и Иван Тотев ще се яви на вота наесен със 100-процентова подкрепа от страна на районните структури на ПП ГЕРБ.

„Искам сърдечно да му благодаря за това, което прави за пловдивчани, и това, което прави за България, защото Пловдив стана изключително привлекателна дестинация във всяко едно естество, било то за бизнес и инвестиции, било то за туризъм и неслучайно спечелихте и титлата Европейска столица на културата през 2019-та година”, заяви Цветан Цветанов.