Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев: Да гласуваме в неделя за европейското развитие на Пловдив и на България

Иван Тотев: Да гласуваме в неделя за европейското развитие на Пловдив и на България

В лицето на г-жа Цецка Цачева България има историческата възможност да избере първата жена-президент.

„На 6-ти ноември 2016 г.,  Пловдив има отново шанса да затвърди авторитета си на дясната столица на България. Както и в страната, така и в града ни, през последните 10 години ПП ГЕРБ е печелила всички избори. И резултатите красноречиво говорят за модела и възможностите на ПП ГЕРБ – Пловдив се развива; Пловдив е модерен и динамичен град, изпълнен с живот; Пловдив инвестира в инфраструктура, в нови индустрии, в образование; Пловдив полага огромни грижи за опазването и експонирането на богатото си историческо наследство; Пловдив е Европейска столица на културата 2019. Това развитие може да продължи само в една стабилна, уважавана и достойна България. За това в неделя е изключително важно да дадем своята подкрепа за достойните кандидати на ПП ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев“ – това заяви областният координатор на партията и кмет на най-стария жив град в Европа инж. Иван Тотев.

Той отново подчерта, че Цецка Цачева е голям приятел на Пловдив и припомни, че неведнъж е доказвала това с присъствието си на важни за града събития, включително на Деня на Съединението и Празника на града.

„В лицето на г-жа Цачева България има историческата възможност да избере първата жена-президент, да избере доказала се личност, професионалист и обединител“, каза още Иван Тотев. Той допълни, че в лицето на вицеадмирал Пламен Манушев страната ни ще има вицепрезидент, който 40 години е работил в Българската армия и  е защитавал националния интерес.

„Кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев са изборът за европейско развитие на България. Нека ги подкрепим с № 17 в неделя, 6-ти ноември“, призова още Иван Тотев.