Вие сте тук: Начало Новини Иван Тотев бе гост в комплекса за хора с увредено зрение в „Източен”

Иван Тотев бе гост в комплекса за хора с увредено зрение в „Източен”

Областният управител и кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев днес бе гост в Общежитието за незрящи хора на улица „Ландос” в район „Източен”.

Областният управител и кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев днес бе гост в Общежитието за незрящи хора на улица „Ландос” в район „Източен”. Той изслуша отчетния доклад на териториалната организация на слепите „Пулпудева”, в който бяха изложени всички постижения и проблеми на съюза в Пловдив.

Чух в отчета ви, че за културна дейност имате шест лева. Това е срамота за досегашните управляващи в Пловдив. ГЕРБ ще промени този срамен факт, каза Иван Тотев.

Много е лошо, когато политиците се срещат с вас само по изборите. Това не може да се каже за партия ГЕРБ, защото и от самия доклад се вижда колко много ваши инициативи са подкрепени от нашите районни кметове Райна Петрова и Петър Петров, от наши общински съветници. Този контакт, който започнахме още преди четири години, когато бях кмет на район „Източен”, ще продължи и в бъдеще, увери кандидатът за кмет на Пловдив. В мое лице имате един добър приятел, който ще продължи да ви подкрепя и в бъдеще,категоричен бе кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив  Иван Тотев.