Вие сте тук: Начало Новини ГЕРБ тръгна за победа от центъра на Пловдив

ГЕРБ тръгна за победа от центъра на Пловдив

С концерт в центъра на Пловдив Политическа партия ГЕРБ стартира поредица от инициативи, които ще се провеждат в голям предизборен пункт до Централна поща.

С концерт в центъра на Пловдив Политическа партия ГЕРБ стартира поредица от инициативи, които ще се провеждат в голям предизборен пункт до Централна поща. Освен срещите и мероприятията във всички райони на града, тук ще организираме много и разнообразни инициативи, ще се срещаме с пловдивчани, с всички граждани, които искат да дадат препоръки, да се запознаят с нашата програма за управление и да изразят своето мнение, обясни областният управител и кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев. За нас е много важна обратната връзка и за това сме подготвили анкетни карти, които всеки желаещ гражданин може да попълни. От предложенията на пловдивчани излизат много добри предложения и идеи за това какво трябва да се промени в Пловдив, каза още Тотев.

На сцената всекидневно ще се провеждат концерти, тя ще бъде достъпна за тези, които искат да представят своите умения и талант, каза Иван Тотев. За нас е важно тук да кипи от живот през следващите 20-тина дни, допълни той. Днес на сцената се качиха и застанаха лице в лице с пловдивчани кандидатът за кмет от ГЕРБ Иван Тотев и всички кандидати в листата за общински съветници.DSC03187.JPG

Официалното представяне на листата на ГЕРБ ще бъде на 12-ти октомври на Античния театър, на което събитие ще присъства и кандидат-президентската двойка на Политическа партия ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова.

Днес на събитието в центъра на Пловдив бяха народните представители от ПП ГЕРБ от 16-ти МИР Пловдив-град, много членове, симпатизанти и пловдивчани.