Вие сте тук: Начало Новини ФК „Ботев” избра своя фаворит за балотажа – Иван Тотев

ФК „Ботев” избра своя фаворит за балотажа – Иван Тотев

Позицията бе оповестена на официалния сайт на футболния клуб www.botevplovdiv.bg и гласи следното:
ФК „Ботев” избра своя фаворит за балотажа – Иван Тотев

Снимка: www.plovdivutre.bg

В седмицата преди балотажите за президент и кметове на редица населени места в страната, темата за спортните бази отново е на дневен ред. На 30 октомври, неделя, жителите на Пловдив трябва да направят избор, от който до голяма степен ще зависи посоката на развитие на града в следващите 4 години. Като един от водещите спортни клубове в Пловдив ПФК БОТЕВ има своята позиция по наболелия въпрос с базите.

Считаме, че е време да бъде сложен край на занемаряването на съоръженията, които служат за подготовка на спортистите и на последните да им бъдат осигурени адекватни условия за постигането на исканите от тях резултати. България изостава от почти всички страни в Европа в това отношение и подобряването на материалната база трябва да бъде един от основните приоритети, ако искаме да върнем поне част от позициите си в спорта, в това число и футбола.

Освен в спорта, Пловдив има да решава и проблеми в още няколко сфери, в които се слави с добри традиции. На всички ни е ясно, че икономическото, културно и социално развитие на града не е на желаното равнище. Пловдив се нуждае от ново и модерно мислене, в което приоритетите да се формулират ясно и да се изпълняват прецизно.

Вярваме, че след решаващият вот на балотажа, Пловдив ще поеме по един нов път, ръководен от хора с модерно мислене, ясни идеи и възможности за тяхната реализация. Бъдещето, както на нашия град, така и на страната, е в младите и кадърни хора. Затова, на предстоящите избори ние ще подкрепим кандидатът за кмет на ГЕРБ Иван Тотев.

Снимка: www.plovdivutre.bg, архив