Вие сте тук: Начало Новини APOCALYPTICA поздравиха Пловдив за Европейска столица на културата

APOCALYPTICA поздравиха Пловдив за Европейска столица на културата

Концертът на MACACO, който по план трябваше да се състои тази неделя в Античния театър, се отлага за следващото издание на Sounds of The Ages.

Култовите банди APOCALYPTICA и OPETH от снощи са в Пловдив и  започнаха работа за предстоящите си концерти на Античния театър съответно на 18-ти и 19-ти септември 2015 г.. Докато OPETH репетираха с Оркестъра в на Държавна опера Пловдив, APOCALYPTICA се срещнаха с българските журналисти на специална пресконференция в ОБЩИНА ПЛОВДИВ.

На нея те говориха за спомените си от първото си гостуване в Античния театър и Пловдив преди 16 години, за работата си с ДЕЙВ ЛОМБАРДО, за музикалния си път и не пропуснаха да отговорят на въпроси за бежанците и работата си с ДЕЙВ ЛОМБАРДО и другите гост музиканти през годините.

APOCALYPTICA поздравиха Пловдив и кмета на града, инж. ИВАН ТОТЕВ с избирането на Пловдив за Европейска столица на културата 2019.

Междувременно стана ясно, че концертът на MACACO, който по план трябваше да се състои тази неделя в Античния театър в Пловдив се отлага за следващото издание на Sounds of The Ages.

Причината е в лични проблеми на член на популярната испанска група. Новата дата за дългоочакваното първо шоу на MACACO у нас е 23 септември 2016.

Тоест, вече имаме обявен артист за следващото издание на Sounds of The Ages догодина :-) Всички билети закупени за концерта в неделя важат за новата дата без презаверка, а тези, които искат да ги върнат, ще могат да го направят и да си получат парите обратно от касата на Eventim.bg, от която са закупили билета (от понеделник, 28 септември).

Концертът се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК и е част от поредицата ни в Античния театър в самия край на лятото:

12 септември - 2 CELLOS;

18 септември - APOCALYPTICA;

19 септември - OPETH с оркестър.