Вие сте тук: Начало Медии RyanAir обяви третата си дестинация от Пловдив

RyanAir обяви третата си дестинация от Пловдив

Райънеър обяви третата си дестинация от Пловдив до Франкфурт Хаан, която ще стартира от 3-ти ноември 2011 г. и ще бъде действаща заедно с тези до Лондон и Милано.
RyanAir обяви третата си дестинация от Пловдив

Снимка: GustoNews

Непосредствено след откриване на маршрута до Италия през месец май тази година, новата дестинация до Германия е третата за българите, които ще бъдат привлечени от ниските тарифи и прецизната точност, които им предлага Райънеър.

С Франкфурт Райънеър добавя още една много популярна дестинация към мрежата от Пловдив. Началото е на 3-ти ноември 2011, маршрутът Франкфурт Хаан ще бъде обслужван два пъти в седмицата, всеки четвъртък и всяка неделя. Това е първата дестинация до Германия от Пловдив и със сигурност ще бъде много успешна. Франкфурт Хаан е отлична дестинация, която допълва мрежата от Пловдив с още 49 ниско тарифни маршрута от Франкфурт Хаан. Градът е заобиколен от впечатляващата долина на среден Рейн между Бинген / Рудещайм и Кобленц (световно наследство под защита на ЮНЕСКО), впечатлява с типичните за това място лозя, старинни градове от Средновековието, замъци, величествени къщи и, разбира се, легендарната скала Лорелай.

Катаржина Габорец, Изпълнителен Директор на Райънеър на отдел Маркетинг и Продажби за Централна и Източна Европа щастливо сподели:

"Райънеър се радва да оповести третия маршрут до / от Пловдив от / до Франкфурт, който стартира от 3-ти ноември 2011г. Сега вече нашите пътници от България имат още по-голям избор между трите дестинации до Лондон в Англия, Милано в Италия и Франкфурт в Германия. Може да намерите този нов маршрут на www.ryanair.com със стартови цени на билетите еднопосочно само за €27.99 с включени такси. Със сигурност тези билети ще бъдат бързо разграбени, така че посетете нашия сайт."