Вие сте тук: Начало Медии Граждански съвет "Тракия" подкрепя Иван Тотев

Граждански съвет "Тракия" подкрепя Иван Тотев

Сдружение "Граждански съвет Тракия" категорично подкрепя кандидатурата на Иван Тотев за кмет на Пловдив. Това беше решено от Управителния съвет на организацията днес. Медия: www.plovdiv24.bg

Сдружение "Граждански съвет Тракия" категорично подкрепя кандидатурата на Иван Тотев за кмет на Пловдив. Това беше решено от Управителния съвет на организацията днес. На първия тур СНЦ "Граждански съвет Тракия" подкрепи кандидатурата на Гиньо Матев.

Както е известно, организацията е юридическото лице, което представлява домоуправителите в район "Тракия". Неотдавна сдружението заяви, че подготвя даването на съд на община Пловдив заради умишленото забавяне на Наредбата за прилежащите площи в междублоковите пространства, която ще уреди правомощията на гражданите върху десетки хиляди декари земя.

В София и други големи градове тези прилежащи терени са включени в партньорски проекти за облагородяване и озеленяване с американски и европейски финанси.

Вярваме, че Иван Тотев ще пренесе опита на столичния кмет Фандъкова за партньорство с домоуправителите и техните организации, както и с всички структури на гражданското общество, смятат от организацията.

http://news.plovdiv24.bg/299416.html