Вие сте тук: Начало Рокаджии подкрепят Тотев за кмет

Рокаджии подкрепят Тотев за кмет

Иван Тотев за кмет на Пловдив получи подкрепа от пловдивското рок общество. В кампанията му се включват млади групи, които до изборите всеки четвъртък от 18 до 21 ч. ще изнасят концерти на сцената пред Централна поща.
Рокаджии подкрепят Тотев за кмет

Иван Тотев постави началото на фестивала "Звуци от епохите" с концерта на Таря Турунен.

"Подкрепата ни е емоционална, но и рационална. Познавам Тотев от 5-6 години. Времето показа, че той е  един от малкото, при това млади управленци, които дават от себе си всичко, за да се случват нещата както в рока, така и в културата изобщо. В следващия мандат очакваме от него да възвърне славата на Пловдив като град, в който стават много музикални събития с подобаващия им финансов ресурс", съобщи собственикът на рок клуб "Полинеро" Владислав Ботев.

Идеята на създаденото от него рок общество се споделя от хиляди рокаджии, които са готови да направят своя макар и малък жест към Иван Тотев, с когото свързват шанса за по-доброто бъдеще на Пловдив. "Целта ни е да стигнем до сърцата и мислите на хората, защото рокът е свобода" - подчерта Ботев.

Първият концерт е на 6 октомври, а следващите два - съответно - на 13-и и 20-и. Сред изпълнителите са групите "Шеки" от "Денис и приятели", "Торнадо", "Йерихон", "Крос файър", "Джон Стил", "Блус булевард" и др.