Вие сте тук: Начало Видео

Видео

Премиерът обеща спортна зала на ПУ "Паисий Хилендарски"

18 май 2011 г. Министър-председателят Бойко Борисов и вицепремиерът Симеон Дянков посетиха ПУ "Паисий Хилендарски". На среща със студентите съобщиха добрата новина.

Още

Чия е Белодробна болница? Това е въпросът!

27 май 2011 Областният управител Иван Тотев коментира като "очакван" отказа на министъра на здравеопазването Стефан Константинов да приеме Белодробната болница "Кудоглу" като дарение от общината. От градската управа пък смятат, че лечението на туберколозата е национална отговорност.

Още

Тотев: Дареният от държавата имот за кучкарник е точно за тази цел

Министерският съвет прехвърли като собственост на общината около 10 декара имот на МВР на Ягодовско шосе, поискан за изграждането на нов съвременен приют за бездомни животни. Оказа се, че управата на Пловдив тепърва ще мисли какво да прави с новата си придобивка,тъй като ягодовци направили протестна подписка сруще кучкарника и сега за него се търси ново място. Заместник-кметът Александър Долев дори не отхвърли възможността дареният парцел да бъде продаден. Как коментира ситуацията областният управител?

Още

Уникална японска технология демонстрира ВиК

5 май 2011 г. 83 метра канализационен тръбопровод с диаметър един метър бе подменен чрез уникална японска технология в Пловдив. На специална демонстрация, за първи път в страната, монтажът на тръбите бе извършен без да се разкопава улицата.

Още